Kategória: Állattenyésztés
Szerző: Bárány László – Pupos Tibor – Szőllősi László, 2014/02/10
Cikkünkben sorra vesszük azokat a műszaki, technológiai lehetőségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy brojlerhizlaló vállalkozások korszerű új, vagy célszerűen felújított régi baromfiistállókban folytathassák tevékenységüket. A brojlerhizlalásról bővebben olvashatnak a Szaktudás Kiadó Ház gondozásában megjelent Versenyképes brojlerhizlalás című könyvben. Tovább »
Kategória: Állattenyésztés
Szerző: Dr. Kállay Béla, Forrás: A Poultry Int 53:1, és WATTAgNet Poultry, 2014/01/10
Az alábbi tájékoztató anyagunkat a Poultry Intenational 2014/1. számában megjelent – Mark Clement főszerkesztő cikkében közölt – helyzetelemzésre és az illetékes baromfiipari szövetségnek (A.V.E.C.) az EU vezető szervezeteivel folytatott tárgyalásainak eredményeire, a baromfiszektorral kapcsolatos állásfoglalásokra és hivatalos jelentések alapján állítottuk össze. Tovább »
A kiválasztott tanulmány letöltése ingyenes, ám feliratkozáshoz kötött. Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő opciót az alábbiak közül.
Ehhez az e-mail címhez nem tartozik aktív feliratkozó. Kérjük, ellenőrizze, hogy azt az e-mail címet adta e meg, amivel feliratkozott hozzánk. Amennyiben új e-mail címmel szeretne regisztrálni, kattintson az alsó "vissza" gombra.
A tanulmány letöltése elindult! » letöltés újra
Kérjük, e-mail címe megadásával erősítse meg, hogy Ön már feliratkozott az Agrárium7 hírlevél listájára, ami után a választott tanulmány automatikusan letöltésre kerül.
« vissza