Kategória: Állattenyésztés
Szerző: Dr. Tóth László professzor emeritus, SZIE MGK, 2014/09/10
A cikkben néhány fontos, a minőségi tejtermelést érintő fejéstechnológiai szempontot elemezünk annak érdekében, hogy a fejőberendezések tőgyet károsító hatásai mérséklődjenek. A tőgybetegségek csökkentése igen fontos, hiszen egy-egy tőgygyulladással járó termeléskieséssel elveszíthetjük az adott év hasznát. Tovább »
Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Balogh Miklós agrármérnök, élelmiszerbiztonsági tanácsadó és Dr. Juhász Csaba egyetemi docens, 2014/02/10
A tej a fejés és kezelés során igen könnyen szennyeződik és hűtés nélkül gyorsan megromlik. A tej higiénikus kezelése tehát közegészségügyi érdek. Tovább »
A kiválasztott tanulmány letöltése ingyenes, ám feliratkozáshoz kötött. Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő opciót az alábbiak közül.
Ehhez az e-mail címhez nem tartozik aktív feliratkozó. Kérjük, ellenőrizze, hogy azt az e-mail címet adta e meg, amivel feliratkozott hozzánk. Amennyiben új e-mail címmel szeretne regisztrálni, kattintson az alsó "vissza" gombra.
A tanulmány letöltése elindult! » letöltés újra
Kérjük, e-mail címe megadásával erősítse meg, hogy Ön már feliratkozott az Agrárium7 hírlevél listájára, ami után a választott tanulmány automatikusan letöltésre kerül.
« vissza