Ne menjen el üres kézzel, regisztráljon MOST!
Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Balogh Miklós, élelmiszer-biztonsági tanácsadó, 2014/05/10
Az utóbbi évek híradásaiban gyakran szerepel bizonytalan eredetű hús hatósági lefoglalása és megsemmisítése. A legtöbb esetben a hiányosságok között a jelölés (feliratozás), a minőségmegőrzési idő feltüntetésének hiánya, tehát a bizonytalan eredet, és gyakran a nem megfelelő érzékszervi tulajdonságok szerepelnek. Tovább »
Kategória: Állattenyésztés
Szerző: G.P., Forrás: Vágóállat és Hús Terméktanács információja alapján, 2014/04/10
Új védjegyet vezetett be a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), illetve a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT) a magyar sertéshús minőségének garantálására. Tovább »
VAGY