Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Balogh Miklós agrármérnök, élelmiszerbiztonsági tanácsadó és Dr. Juhász Csaba egyetemi docens, 2014/02/10
A tej a fejés és kezelés során igen könnyen szennyeződik és hűtés nélkül gyorsan megromlik. A tej higiénikus kezelése tehát közegészségügyi érdek. Tovább »
Szerző: Cser Tibor, 2014/02/10
Nehéz időszakot él a hazai malomipar. A lisztárak a kemény piaci verseny miatt nyomottak, az ágazati cégek száma folyamatosan csökken. S ha ez nem lenne elég, a kereskedés viszonyait még a nagy tételben általános forgalmi adót elcsaló ügyeskedők is rontják. Tovább »
Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Balogh Miklós, élelmiszer-biztonsági tanácsadó és Dr. Juhász Csaba egyetemi docens, Debreceni Egyete, 2014/01/10
Az emberek jogosan várják el, hogy az általuk elfogyasztani kívánt élelmiszer biztonságos és egészséges legyen. Az élelmiszerek okozta megbetegedések és ártalmak a legkellemetlenebbek, rosszabb esetben halálos kimenetelűek is lehetnek. Tovább »
Szerző: GyZ, 2014/01/10
Európai Uniós tagságunk tíz éve alatt talán még egyértelműbbé vált a tagországok számára, hogy magyarország valójában gabonaövezet. Megalapozza ezt, hogy kiváló a kontinentális éghajlat, a termőhely és az a hagyományon alapuló szakmai tudás, amellyel a magyar termelők rendelkeznek. Az is nyilvánvaló, hogy mindig van eladó kiváló, javító minőségű étkezési búza magyarországon, mert ebben vagyunk erősek. Tovább »
A kiválasztott tanulmány letöltése ingyenes, ám feliratkozáshoz kötött. Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő opciót az alábbiak közül.
Ehhez az e-mail címhez nem tartozik aktív feliratkozó. Kérjük, ellenőrizze, hogy azt az e-mail címet adta e meg, amivel feliratkozott hozzánk. Amennyiben új e-mail címmel szeretne regisztrálni, kattintson az alsó "vissza" gombra.
A tanulmány letöltése elindult! » letöltés újra
Kérjük, e-mail címe megadásával erősítse meg, hogy Ön már feliratkozott az Agrárium7 hírlevél listájára, ami után a választott tanulmány automatikusan letöltésre kerül.
« vissza