2021. 12. 02., csütörtök
Melinda
Agrometeorológia
növényvédelem
Részletes agrometeorológia
xxx Menü xxx

Cikkek: Élelmiszeripar

Magyarország tortája 2018

Kategória: Élelmiszeripar
Forrás: Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, 2018/08/30

Tovább »

Nemzeti parki termékeknek adható védjegyre lehet pályázni

Kategória: Élelmiszeripar
Forrás: NAK, 2018/08/23

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park tájékoztatta a NAK Veszprém megyei igazgatóságát, hogy megjelentették a 2018. évi nemzeti parki termékekre vonatkozó védjegypályázatukat élelmiszer és bor témakörben, amelyekre jelentkezhetnek a megyei termelők. Tovább »

ÚJRA - Élelmiszeripari beruházási pályázat 2018 őszén!

Kategória: Élelmiszeripar
Forrás: kormany.hu, 2018/07/18

2018 őszén 50 milliárd forintos keretösszeggel újra lehetséges lesz a Vidékfejlesztési Program keretében élelmiszeripari beruházások támogatására pályázni. A várható átlagos támogatási intenzitás 50% lesz. Jelentkezés előminősítésre itt! Tovább »

Kórkép az élelmiszeriparról

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Hajtun György, 2018/07/14

Hogyan alakul a hazai élelmiszeripar helyzete? Milyen pályázatok, támogatások élnek a feldolgozóipar számára? Éder Tamással, az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) elnökével jártuk körbe a kérdéseket. Tovább »

Integrált statisztikai adatbázis segíti az élelmiszeripart

Kategória: Élelmiszeripar
Forrás: NAK, 2018/06/26

Az Agrárminisztérium és az Agrárgazdasági Kutató Intézet bemutatta többéves fejlesztési folyamatuk eredményét, az Élelmiszeripari Információs Rendszer (ÉLIR) honlapját. Tovább »

A gombafogyasztás segíti a D-vitamin-szint növelését!

Kategória: Élelmiszeripar
Forrás: NAK, 2018/05/04

Az éves 1-1,5 kg-os személyenkénti gombafogyasztás duplája lenne az ideális, amihez a hazai csiperke- és laskagomba-termesztés kiváló alapul szolgál. A NAK szerint ez elősegítené a lakosság D-vitamin-szintjének javítását is. Tovább »

A díjnyertes kékfrankos

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: H. Gy., 2018/03/22

A Villányi borvidéken a számos neves borászat közül a Gere Tamás & Zsolt Pincészet is élen jár a kiemelkedő minőségű borok készítésében. Tovább »

Kisüzemi élelmiszer-feldolgozás - Gyümölcsfeldolgozás

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Gajdácsi László Ab REX Kft, Gödöllő, 2018/01/06

Cikksorozatot indítottunk a mezőgazdasági termelők által végzett termékfeldolgozásról. Milyen módszerek és milyen eszközök szükségesek ehhez? Tovább »

Kaló Imre Pincészet

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: H. Gy., 2017/12/17

Kevés olyan emberrel találkoztam, aki olyan hittel, elkötelezettséggel, szeretettel, az anyaföld iránti tisztelettel beszél a szakmájáról, mint Kaló Imre szomolyai borász. Tovább »

Kiváló évjárat kerül a hordókba

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: HGY, 2017/12/16

Milyen évjárat várható idén a borágazatban? Tornai Tamást, a Magyar Szőlő- és Bortermelők Országos Szövetsége (MSZBSZ) volt elnökét, elnökségi tagját, a Somlói Borvidék egyik meghatározó borászát, a Tornai Pincészet tulajdonosát kérdeztük. Tovább »

Tanulmány letöltése X

A kiválasztott tanulmány letöltése ingyenes, ám feliratkozáshoz kötött. Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő opciót az alábbiak közül.

Tanulmány letöltése » feliratkozás X

« vissza

Tanulmány letöltése » ellenőrzés X

Ehhez az e-mail címhez nem tartozik aktív feliratkozó. Kérjük, ellenőrizze, hogy azt az e-mail címet adta e meg, amivel feliratkozott hozzánk. Amennyiben új e-mail címmel szeretne regisztrálni, kattintson az alsó "vissza" gombra.

A tanulmány letöltése elindult! » letöltés újra

Kérjük, e-mail címe megadásával erősítse meg, hogy Ön már feliratkozott az Agrárium7 hírlevél listájára, ami után a választott tanulmány automatikusan letöltésre kerül.

« vissza