2022. 12. 01., csütörtök
Elza
Agrometeorológia
növényvédelem
Részletes agrometeorológia
xxx Menü xxx

Cikkek: Élelmiszeripar

Komplex laboratóriumi vizsgálatok

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Galsi Tamás, 2020/04/19

A TECHNO-VÍZ KFT. Laboratórium több mint 20 éve áll partnerei szolgálatában. Tovább »

Az élelmiszer-biztonság és a biológiai növényvédelem

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Najat Attila, 2020/04/18

Az élelmiszer-biztonság történelmi koronként mást és mást jelentett. Az ókori és a középkori szabályozások elsősorban a hamisításra, minőségrontásra, illetve a romlott élelmiszerek tilalmára vonatkoztak. Tovább »

Akkreditált analitikai módszerek

Kategória: Élelmiszeripar
2020/04/17

Gabona Control – 30 éve a minőségellenőrzés piacán Tovább »

IT-technológiák az élelmiszeriparban

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Hajtungy, 2020/04/16

Ma már nemcsak a mezőgazdaság szereplőinek fontos a precíziós gazdálkodási rendszer alkalmazása, hanem a hazai élelmiszeriparnak is. Éder Tamással, a Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége (FÉSZ) elnökével többek között erről is beszélgettünk. Tovább »

Biztonság termőföldtől az asztalig

Kategória: Élelmiszeripar
2020/04/15

Napi szinten érkeznek a hírek arról, hogy a Nemzeti Élelmiszerláncbiztonsági Hivatal (NÉBIH) az ellenőrzések során mennyi káros élelmiszert vont ki a forgalomból, hány hamisítást leplezett le, milyen súlyos higiéniai, nyomon követési hiányosságokat tártak fel. Tovább »

A tejágazat teljesítménye - Kitekintés az uniós és a hazai tejpiacra

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: h. gy., 2020/02/13

Harcz Zoltán, a Tej Terméktanács (TT) ügyvezető igazgatója átfogó európai kitekintéssel értékelte a hazai tejágazat elmúlt évi teljesítményét, helyzetét. Első cikkünkben az uniós és a hazai tejpiac helyzetét összegezzük. Tovább »

Nőhet a baromfihús-fogyasztás

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: hajtungy, 2020/02/12

Se nem rossz, se nem kiugróan jó évet zárt tavaly a baromfiágazat. Dr. Csorbai Attilával, a Baromfi Termék Tanács (BTT) elnökével az új évi termelési, piaci kilátásokról is szót váltottunk. Tovább »

Komplex tudást átadni

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: Hajtun György, 2020/02/02

Amikor leültünk Prof. Dr. Bánáti Diánával, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar dékánjával interjút készíteni, nem tudtuk elkerülni, hogy ne emlegessük fel a múltat, és ne szélesebb kitekintéssel beszélgessünk a kar tevékenységéről, céljairól, feladatairól. Tovább »

Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer

Kategória: Élelmiszeripar
Forrás: AM Sajtóiroda, 2019/12/25

A magyar kormány évek óta kiemelt figyelmet fordít az élelmiszerek minőségére és biztonságára. 2019-ben létrehoztuk a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszert, mely mögött hatósági tanúsítás áll és minőséget garantál a vásárlóknak – hangsúlyozta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a Siófokon tartott Agrárszektor konferencián. Tovább »

Élelmiszerbiztonsági Világnap

Kategória: Élelmiszeripar
Szerző: B. Gy., 2019/10/20

Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) számos – a világ számára fontos – eseményhez csatolt világnapot, nemzetközi akciónapot. Tovább »

2014-2021 © Agrárium7   –   Minden jog fenntartva.

Tanulmány letöltése X

A kiválasztott tanulmány letöltése ingyenes, ám feliratkozáshoz kötött. Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő opciót az alábbiak közül.

Tanulmány letöltése » feliratkozás X

« vissza

Tanulmány letöltése » ellenőrzés X

Ehhez az e-mail címhez nem tartozik aktív feliratkozó. Kérjük, ellenőrizze, hogy azt az e-mail címet adta e meg, amivel feliratkozott hozzánk. Amennyiben új e-mail címmel szeretne regisztrálni, kattintson az alsó "vissza" gombra.

A tanulmány letöltése elindult! » letöltés újra

Kérjük, e-mail címe megadásával erősítse meg, hogy Ön már feliratkozott az Agrárium7 hírlevél listájára, ami után a választott tanulmány automatikusan letöltésre kerül.

« vissza